AHA/BHA-pensling, 50min

En riktigt lystergivande ansiktsbehandling. Normaliserar och slätar ut huden, förbättrar elasticiteten, ger en klarare lyster, verkar lugnande och mjukgörande. I denna ansiktsbehandling ingår dubbelrengöring, facemapping, AHA/BHA syror, porrengöring, specialmask och vårdande produkter.

Kemisk peeling/Dermapen, konsultation. Gratis

Konsultation innan första behandling av kemisk peeling

Kemisk peeling

Peeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad att exfoliera, återfukta och skapa lyster. Denna kemiska peeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

DermapenMicroneedling, 60 min

Dermapen är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Dermapen behandlar effektivt bla ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser en tydlig skillnad på huden. Vi rekommenderar att du bokar in en kostnadsfri konsultationer att få veta mer om vad microneedling kan göra för just dig och hur många behandlingar som kan behövas.Sedan skräddarsyr vi behandlingen efter just dina behov.

Tillägg för Uber Peel (kemisk peeling) i samband med Dermapen 399 kr.